RSS

residents of 5sc1

residents of 5sc1
a few persons missing

uia in action.hehehe

Pada 8 januari 2010 (skema tak?) centre for foundation studies IIUM telah mengadakan Raudhah festival aka RAFEST. untuk pengetahuan anda , kitorang terlibat dengan jualan.. teka jual ape?? NASI KERABU NUR KASIH. pemes nama tuh kan?? dah la sedap, meletop2 lagi..hehehe.. tengoklah sape yang masak, kitorang jugak ( kena pekong ngan tukang msk sebenar)

antara yang terlibat tak lain tak bukan ialah FAEZAH, FARAH , AINUN AND NABILAH(budak busuk 5sc1). Ainun slaku org kuat kita yang bertanggungjawab mengetuai upacara potong memeotong ulam ( p1 wimax- potong!! potong!!) selebihnya CHE PAH (naib AMAL), ALIFAH, AQILAH,MALIN, KAK WANI, KAK ASYRAF, dan geng PERDANA dan AMAL. ( perdana tu persatuan budak kelate,bukan persatuan raidah naibah)


amacam, hebat tak kitorang memotong?? ini adalah gadis2 melayu terakhir produk dari mmp yep.. nak cop silekan .hehe

and then banyak jugak aktiviti yang ade kat rafest ni. naik kuda la, pegang ular sawa la, memanah, flying fox, abseiling, dan banyak gerai jualan..raidah kot blake jah. maahla, low profile loni.hehehe..ayuuu

Rafest ni diadakan 3 hari 3 malam.. antara yang dijual selain nasi kerabu ialah air phewwwit (pisang+sunquick), bandung-soda algebra( hop ni tok laku lasom, budak jate wat etep,hoh)..pastu ado jagung bakar,ada char kuew teow(btolke eja ni)..

ainun, faezah, qilah, alifah and malin dalam biro makanan. meriah molep biro dio, sapa farah tupe skali. farah ngan che pah biro special task. farah jua gak mari blako ore , terutama,jeng jeng jeng~~ bnarlah kata org, nak jual kena ada rupe, ke gano?? ;P

senior2 pon hebat blako..kak asyraf sbg ketua chef. 24 jam kat gerai kakak nih. terharu molep.ganbatte!! kak wani ado jugak, kali kalo..duk wat gapo eh dio?? hhehehe

situ kitore blaja cara bergaul dengan lelaki ajnabi.fuh, hebat bunyi macam tazkirah la plop.. mula2 tu memang agak susah la sebab kitorang bape juta tahun dah tak kecek ngan jate. .malu beb,hihi.. dahla malam tu wat post mortem bsame sep kita (sesi ngumpat). ishhh66, ngisah gak etepp...

pastuh hari last baru la buleh gi lako.. tapi still tok beso..baguslah tu, takkan nak beso sangat kot.hehe. kitorang ni bagus tau,jangan jelessssalam sayang dari kami...

nanti akan diadakan makan malam AMAL. nanti kitorang post lagi yeaaaa


p/s : letih molep la rafest nih.. takpo, ikhlaskan niat... salam sayang dari student uia 5sc 1.. ;P

3 reply???:

Dr. Nur Farah Aisyah said...

Waaaa,xacinyo sep mu!
Best sgt dowh..
Uhuk3,dala ramai dsana,
ku kesepian dcni!
Tolooooong!!!T.T

jiyi said...

aloss..jange laa oyap gtu ahjumma
huhuhuu
ad hikmah la tuh dk jauh2.
:p
p/s: kalo jupo hilal asyraf kat yarmouk,kem sale dess.huhu

nur izni 'aqilah said...

cewah2!best bebeno baco post nih..merioh molep..wak boh banyok gambar gtuh nk wak aku jeles a tuh...bakpo tok napok muko nabilah eh???masok skek muko dio..
raidah kito pom..yaaaak!smak molep memanah...po pro doh2 nah..hihi
best a sep mu..gambatte ne!nnt RAFEST lain kali buat yang lebih terbaik..kiki

selamat maju jaya korang!insyaALLAH!!